Шкільні новорічні свята

2018-12-28

Шкільні новорічні свята

Новий рік... Його з нетерпінням чекають всі люди, особливо діти. Прикрашання ялинки, зустріч з Дідом Морозом та Снігуронькою, чарівні перевтілення у казкових героїв, загадування бажань – все це надає новорічним святам неповторної загадковості.

27 – 28 грудня у школі пройшли свята: «Новий рік на порозі» для учнів 1-6 класів та «Новорічний карнавал» для 7-11 класів. Усі учні школи взяли участь у святах.

Учні молодших класів із задоволенням кружляли у хороводах навкруг ялинки, щиро вітали віршами і піснями всіх присутніх з наступаючим Новим роком. Діти 2-3 класів представили сценку «Зимова казка», 5-го класу -«Пригоди Червоної Шапочки», 7-го класу – «За щучим наказом», 8 класу – «Королівська сім'я», 9 класу – «Панянка – селянка» та «Танька і Володька», 10 класу «Червона Шапочка» та 11 класу «Немовлята – школярі».

Ведучі свята «Новий рік на порозі» Недашківська К. та Ковальчук А. (учениці 11 класу) запропонували закликати Новий рік (Захарченко Н. – уч.8 кл) таким бажанням : «Хай буде мир на всій планеті, хай буде мир у кожнім серці!». І ось він прийшов та побажав злагоди і щастя у кожну хату. А Стойкова А. та Машина С. (учениці 9 класу) , ведучі свята «Новорічний карнавал», просили всіх веселитись, танцювати та оплесками артистів зустрічати.

Дід Мороз (Триполєв В.,учень 11 кл) та Снігуронька (Коритько С., учениця 7 кл) засвітили ялинку, пригостили дошкільнят солодощами, привітали всіх з Новим роком, побажали щастя, добра, щоб дітки розумніли, веселились і раділи.

Після свят всі школярі отримали від Діді Мороза та Снігуроньки подарунки у пакунках.

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.