День матері

2022-05-08

/Files/images/Публикация1.jpg

8 травня українці відзначають одне з найзворушливіших свят -День матері. День матері походить ще з Стародавньої Греції, де існував культ матері-богині Геї. А у Великобританії в XVII-XIX століттях відзначали “материнську неділю”, вшановували улюблених мам і пекли особливий пиріг.

У 2022 році День матері особливий. Обпалений війною, але з гарячим серцем, великою внутрішньою силою, вірою та героїзмом українських мам.Роль материнства зараз надзвичайна, оскільки в час війни мільйони жінок рятували і рятують своїх дітей. Вони героїчно народжують у підвалах, годують малюків у метро та сховищах та навчають своїх дітей під обстрілами.

Наші матусі – це надійний тил та опора для українських чоловіків та синів. Саме від матері залежить виховання дитини, адже саме вона прищеплює любов до рідної землі.

Низько вклоняємося Вам, Мамо,за Ваші терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру в завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Тож здоров’я Вам, тепла і добробуту. Хай під променями травневого сонця розтануть усі негаразди! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Шана і вдячність вам!


Кiлькiсть переглядiв: 36

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.