• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Правила дорожнього руху знай - життя зберігай!

Правила дорожнього руху знай - життя зберігай!

2020-11-27

Лиш той, хто про безпеку дбає,

проблем в житті не має!

Ми не можемо уявити свого життя без транспорту, без доріг, пішохідних переходів. Відстані між селами, районами, містами, установами, магазинами такі значні, що подолати їх можна тільки за допомогою транспорту.

Отже, транспорт – вірний друг! Але, забуваючи про власну безпеку, нехтуючи правилами дорожнього руху, люди можуть стати жертвою своєї необдуманої поведінки. Адже транспорт може бути не тільки корисним, а й небезпечним, якщо не знаєш правил дорожнього руху.

З 23 по 27 листопада 2020 року в Мусійківській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху під гаслом «Лиш той, хто про безпеку дбає, проблем в житті не має». Основна мета – сформувати навички безпечної поведінки на дорозі, щоб зберегти життя, уникнути неприємних ситуацій.

На протязі цієї неділі було проведено ряд виховних заходів класним керівником 5 класу Яншаєвою Наталією Миколаївною: виховна година "Правила дорожнього руху знай - життя зберігай!"для учнів 5 та 3 класів; бесіда "Ми – уважні учасники дорожнього руху" з учнями 1-11 класів; бесіда "Безпека руху на велосипеді та мопеді" для учнів 5 класу.

Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.