• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Поважаємо європейські цінності – будуємо сучасну Україну!

Поважаємо європейські цінності – будуємо сучасну Україну!

2020-11-30

Поважаємо європейські цінності – будуємо сучасну Україну!

Під такою назвою пройшла виховна година, проведена згідно плану заходів з реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України. Захід проводився для учнів 9 і 11 класів (класні керівники – Єжель М.А. і Кот Т.П.).

Учні подивилися відеоролик «Приєднуйся до європейців! Знаєш, чому це круто?». Микола Андрійович ознайомив присутніх з переліком головних європейських цінностей. Учні висловили своє розуміння європейських і українських цінностей.

Для того, щоб перевірити і поглибити знання про країни Європи, учні взяли участь у цікавих і пізнавальних конкурсах. Команди хлопців 9 класу і дівчат 11 класу змагалися на краще знання географії, культури і мистецтва європейських країн. Вони підбирали картки з назвами столиць до карток із назвами країн, впізнавали країни за їх контурами і прапорами, згадували героїв дитячих казок. Під час виконання завдань лунали українські пісні, адже Україна – європейська країна. Тетяна Петрівна як вчитель географії не лише виконувала функцію журі, а й всіляко сприяла учасникам змагань. За кожну правильну відповідь команди отримували паперові «монети» по 1 євро. Після закінчення змагання учні змогли «конвертувати» європейську валюту на українські солодощі. Всі були задоволені і жалкували тільки про те, що урок закінчився так швидко.

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.